× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

Mieri Róbert Lantoši do NHL?!


14.05.2019

Nie je žiadnym prekvapením že Majstrovstvá sveta sú ideálnou príležitosťou pre mnohých hráčov. V hľadisku neraz sedia aj poprední zástupcovia európskych, ba dokonca aj zámorských tímov. A zdá sa, že v zámorí upútal aj prievidzský rodák Lantoši.

Informáciu priniesol veľmi renomovaný odborník z prostredia TSN, konkrétne Darren Dreger. Ten je známy aj vďaka sociálnej sieti Twitter, kde publikoval o Lantošim krátku správu. "Ak sledujete zápas Kanady so Slovenskom, zbystrite pozornosť pri hráčovi s číslom 16, Róbertovi Lantošim. Vytvára v NHL záujem o svoju osobu."

Informácia nie je pre nás veľkým prekvapením, nakoľko aj pred samotným šampionátom sme prognózovali, že Lantoši sa môže vďaka excelentným korčuliarskym schopnostiam vyrovnať aj elitným hviezdam v NHL. Neraz sme ho totiž mohli vidieť, ako vzal puk vo vlastnom pásme a s obrovskou ľahkosťou dokázal preniknúť do pásma súpera. Navyše má na svoje proporcie aj skvelú stabilitu v osobných súbojoch. V kombinácii s jeho štatistikami z uplynulej sezóny tak nemusí byť jediným hráčom Nitry, ktorý dostane ponuku zúčastniť sa kempu niektorého z NHL tímov.

Dreger však nešpecifikoval, ktoré tímy by mohli mať záujem o talentovaného 23-ročného útočníka. V ktorom tíme by ste ho videli najradšej?

PODOBNÉ ČLÁNKY